Tuesday, July 28, 2009

La Vecchia Gastronomia

En af de ting der er så dejligt ved at bo i byen er, at man altid kan skrive en mail til vennerne og inviterer på en kold øl/vand i haven. Meget spontant og meget hyggeligt. Og det bliver da kun mere hyggeligt af, at der altid er en, der foreslår, om vi da ikke skal gå ud og spise aftensmad sammen.

I dag var ingen undtagelse, og når nu man sidder i Frederiksberg Have og hygger sig, er La Vecchia på Falkoner Allé jo en af de oplagte muligheder. La Vecchia er en hyggelig lille italiensk restaurant, der er en del af Gastonomia Italiana konglomeratet, så man ved, at pizzaerne er i orden. Rummet domineres da også af en stor stenovn, der er i flittigt brug ved fremstillingen af den ene lækre tyndbundede smagsoplevelse efter den anden.

I dag var jeg dog mere til pasta og bestilte deres virkeligt gode Spaghetti agli scampi - eller Spaghetti med jomfruhummer.

Først dog en lille forret. Tre stykker ristet brød med henholdsvis oliventapanade, trøffeltapanade og salsa. Godt med olivenolie over og ren fryd. Det er i øvrigt sådan man genkender en god italiensk restaurant...Olivenolie med hældetud på bordet :-D

Spaghettien selv var vendt med rigelige mænger frisk hvidløg, friske tomater og olivenolie. Kogt lige til pas, så der er lidt at sætte tænderne i og så tre flotte jomfruhummere på toppen.

Ikke dårlig kost for en ganske almindelig tirsdag. En flaske San Pellegrino til og små 200 kr på bordet for en pragtfuldt måltid.

No comments: